Ads 468x60px

,

Monday, April 12, 2010

Bila Si Dia Syok Sendiri

SALAM

thanks coz luangkan masa ber'jalan2' di blog ni.
huhuhu
kali ni aku nak stori mori pasal Lelaki SS
---->Syok Sendiri<----
huhu

ooopppsss...
b4 tu, aku mau bagitau sikitla pasal hobi aku ni..
aku suka sms..tambah lagi bila guna student pakej pnya simkad
lagi jimat...huhu
murah!!!..murah!!!!..
bila2 masa...di mana jua..
tit..tit...ti...tit
bunyi hp aku...
memang trep bz dan terkenal tahap gaban la..
walhal...sebenarnya bkn sapa2 pun!!!!

sampai full memory...huhu

okla..x mau stori lebih2 pasal hobi..
nanti ada yang muak + menyampah pulak
huhuhu...
yg tu pasal hobi..yg SS pula amcm??
sinopsisnya begini..
aku pernah join chat celcom..
then, bermulala stori aku kenal ngan sorang lelaki ni..
actually, aku malas layan kalau x kenal
tapi, saja x mau hampakan harapan peminat..just layan jelah..
kan sms murah!!!!!...hehehehe

lelaki tu aku namakan F la ye..
dia ni budak semenanjung...Terengganu
na..na..na..na..na..Ganu kite....huhu

dialognya cm ni :

F : Assalamualaikum Lyn, awak bhpe?
Aku : Wslm...bz ni, jgn ggu boleh?
F : Yeke bz?..xpela..mlm nanti kita msg ye?
Aku : InsyaAllah...

Padahal aku menyampah layan sms llk ni...
dia paksa aku jadi kapel dia...cisssss...
berhari2 aku x balas mesej llk ni..
x berkenan..huhu
tiap kali mesej, tnya benda yg sama...burinknya!!!!!!

suatu malam....

F : Awak kata awk bz....tp, jgnlah tipu sy.
Aku : (blurrrr kejap..)..huh?..tipu apa?
F : yelh, awk bgtau bz..lgsung xbls sms sy..jgn tipu sy lah..
Aku : tipu apa?.sy bkn GF awk pn..
F : yelh2..sy tau..
Aku : SO????
F : Awk xnk jd kwn sy ke?

......malas mau balas....soootttt!!!!!

F : Awk...knp x balas ni?..awk xnk jd kwn sy ke?
Aku : X nak pun!!
F : Betul ni??
Aku : Iya...napa?
F : ok...skrg awk delete number sy!!
Aku : dah delete pun..
F : Sy xkn ggu, sms awk lagi..
Aku : Alhamdullilah...

LOL....mcm aku pulak yg terhegeh2..
dahla aku xkenal...dia pla yg merajuk2...apa kes!!!!
huh...yg aku pelik..dia siap suruh aku delete number..
mcmlah aku save..
hahahaha
memang SS la lelaki ni...
kesian...
nasib baik x kapel
kalau x,..dah lama divorce...

****aku pun trus rasa mcm SS ni****

2 Maklum Balas:

cikgadis said...

wakakakak
bunguk la llki tu
apakah? merajuk kunun? duiba..bida

Lyn.. said...

yabh...kebidaan betul gayanya...hahahaha

Post a Comment