Ads 468x60px

,

Tuesday, March 30, 2010

Mood Cepat Berubah???!!!!!

SALAM

Entri kali ni aku nak story about mood..
story aku ni..x kena mengena dgn orang lain..
s/ada yang tgh pengsan or separuh2 sedar (x mood nak gelak!!!)

Actually, aku sepatutnya hepi hari ni..
memang hepi pun..bukan sepatutnya..
tapi kenapa...panas yang kita sangka sampai ke petang rupanya....
(pandai2lah sambung..x mood nak berperibahasa ni!!!)

Aku tersangatlah gumbira pagi tadi..
tetiba tengok jam kul 4 pm..
mood terus hilang..
(ko nak tau knp?..aku lagi x tau..dah2..jgn byk tanya..x mood ni!!!)

kat wall fb bukan main meriah lagi..
komen sana sini situ...
siap kenakan orang lagi..(jahat sungguh!!!)
then, now????
what happen???

cis....aku x suka macam ni...(bila x mood!!!)
time2 macam ni baru teringat..
kata orang "jangan terlalu gembira..nant akan bersedih"
eh...mcm kata2 aku kat sidebar tu lak...

adoooiii..apa sebab aku x mood ni..
nak blogwalking pun malas..
nak follow2 lagi malas..
aku yang asalnya rajin...(puji sikit)..tetiba x mood!!!

kesimpulannya???
aku cuma nak tau kenapa mood cepat sgt berubah??
okla..stkt ni la..(gara2 x mood!!!)

p/s..x kena mengena dgn prob wanita ye..

4 Maklum Balas:

♥ suterakasih ♥ said...

aikkk moody ka dek??
biasala tu..
kdg2 sis pon gitu
tiba2 jak rs mo mrh orgla
tiba2 mo ndak suka org la huhu

Cik Shiqa said...

erm.. biasa lah tu cik lyn, mood ni akan cept berubah.. so kita kena pndai kawal :).. cik lyn mesti boleh! senyum sikit.. :D cik shiqa pun sama, tb2 hepi sgt, tiba2 leh jadi sedey la muram la.. ferghhh smpi kita pun x faham diri kita sndri kan?? haiyahh

Lyn.. said...

huhu...thanks bg advice...huhu..tapi geram at mcm tu kn...

Lyn.. said...

aduiiii.....tersyayul..huhu
at--->ar

Post a Comment