Ads 468x60px

,

Wednesday, March 31, 2010

Minta Sedekah....

SALAM

penat seharian ambil gambar bersama kawan2..
huhu..semua ni sebab pameran gambar yang bakal diadakan nanti..
habis 1 KK di round...hehehe

best sangat ambil gambar
dah jadi sebahagian dari hobi aku...
huhuhu..
semenjak dua menjak tiga menjak (ada kah tiga menjak???)
belajar tentang komunikasi foto..

(berbalik pada tajuk..)
aku x nak komen apa2..
just nak tau salah siapa???
dimana silapnya???
hal ni jadi begini dan kian berleluasa????
walaupun ini maybe isu lama..tapi harus di ambil kira...
jangan alpa!!!!!
pandang persekitaran anda...

sedihnya.....
(p/s..gambar ori...
aku mintak kebenaran tau ambil pic mak cik ni)

3 Maklum Balas:

Cik Shiqa said...

lyn, ya gitulah kk kan? tp kesian pla tgok drg mnta sdekah. lyn, taw ritu kak jalan2 ngn adik kak. adik kak bg la duit ngn sorg mkcik tu, sekali adik kak hangin bila lepas2 tu dia jmpa mkcik tu p beli rokok plak.huhuhu alalalala

C.e.T.o.T said...

glemer makcik tu ngan budak tu.. hehe tapi sian kann... emmm

awak... camner nak buat shoutbox kat tepi tu ek.. menarik laaa

rossoneri said...

ingt lagi masa keje,kene lalu jejantas kat ampang park,ada sorg makcik pemintak sedekah ni,itu mmg port dia duk kat jejantas tu,mula2 dia pregnant, pastu tiba2 dia xada lama gak, nak sebulan, bila dia dtg 'keje' balik,dia bawak baby y dia baru lahirkan tu...haish,xtau nk ckp apa lah..ini smua ada agen tuh..

Post a Comment