Ads 468x60px

,

Thursday, April 1, 2010

RM 38.00

SALAM

hahahaha...gelak jap...
xtau nak post apa..
ala, u all pn x semestinya ada masa nak bc entri kn..
view2 blog nak cari nuff..up traffic..
(macam aku la).

its ok...huhu
apa2pun..at least boleh cuci2 mata kn
tengok pic..background cantik2..

ni pic aku time kat pasar di kk
macam2 jual..keronsang ada (cantik & murah)...kristal2 ada...
macam2 lagi la...
(pasar kunjungan orang2 semenanjung)
huhu...kalau boleh semua mereka nak beli..
itu pengalaman akula..g shopping2 with mamber2 s'jung

yang paling aku suka..kraftangan...
(malas uplod pic banyak2...semak!!!!!)
banyak sangat....best cuci2 mata..kreatif juga mereka ni kan..
tapi aku lagi tertarik dengan cute dolls ni..
tu yang teringin nak post kat blog..huhu

RM 38.OO

hehe...x beli pun!!!!!

5 Maklum Balas:

♥ suterakasih ♥ said...

mo kasi beli sis ka tu??hehe

Lyn.. said...

jgn perasan...hahahaha

rossoneri said...

tgk boleh lah..kalo kita nak beli...erkkkkkk takut loh haha

Lyn.. said...

takut???....

Steward said...

Weh, memang bersih terus mata lepas keluar dari pasar kraftangan tu.. haha

Post a Comment