Ads 468x60px

,

Friday, March 26, 2010

Trep cantik...

SALAM

hehe..aku mau mengutuk sikit ni<--ada moral sebenarnya
tadi aku gi pekan
adalah sorang perempuan ni
pakai mini skirt dgn kasut tumit tinggi dia yg ala2 comel
(comel ke?)
jalan melenggang kat depan aku..
geeerrrammnya..macam jammed pla
dahla aku nak cepat dia pla melenggang..huhu
ala, bukan aku x boleh potong pun cuma dia ni mcm show off...adeh..menyampah!!
aku pun tengok jelah..
(sebenarnya aku tunggu dia jatuh..hehehe)
jahat sungguh aku ni!!!!

aku tengok sekeliling..terpandang ngan sorang lelaki
mata aku tengok ke arah mata lelaki tu..
mata lelaki tu pula tengok ke arah perempuan tadi...
(apsal berbelit ni....pening!!)

fuhhhh...
faham2 jelh apa yang lelaki tu tengok..
~lalalalala.....

perempuan ni pun trep cantik...
xkan la nak beli nasi tapaw pun berlenggang..
issshhhh...menyusahkan..
kalau la dia terjatuh (coz jalan x berapa ok..ada lubang2..hehe)
bukan ke malu???
aku pun tumpang malu...
yelh, sapa lagi nak bantu dia kalau bukan aku
kan aku kat belakang dia...

malu...sebab kalau perempuan tu jatuh
tentu kecoh sikit kan...
semua orang berebut2 nak tengok..
aku x suka la jadi perhatian ni
walaupun bukan aku yang jadi tumpuan..
hahahahaha

hentam sajalah labuuuuu....

p/s...janganla over kalau setakat nak beli nasi tapaw!!!!

1 Maklum Balas:

Cik Shiqa said...

heheheh
perasan chantek jak tuh..
napa x hadang ja kaki dia.kihkihkih (evil laugh)
lg jahat ni

Post a Comment