Ads 468x60px

,

Thursday, September 23, 2010

KLIK..DAPAT DUIT...CEPAT DAFTAR!!!!!!

SALAM

kah..kah..kah
tajuk diatas for ~~Sabahan Blogger Only~~

MUSTAHIL KALAU TIADA FB KAN???
naaa....klu ada FB tu,tekan ja butang like di sini
.
.
.
.
.
.


lepas "LIKE" ...bolehla register..
amacam register??..tanyalah ADMINnya ya..hehe

mau tau apa yang ada bila kita join site ni?

@ ~ boleh tingkatkan traffic...
@ ~ kita boleh kumpul2..follow2..klik2 iklan..
@ ~ maklumat lanjut..tanya lagi ADMIN..huhu

APA???
mcm nda berjayakah promosi yang aku buat ni??
adusssss....
mana2 jalh kau sana...

okla geng...
untuk memeriahkan lagi page tu...sila la u all tolong2 promot....
sebab macam nda sabar sudah mau mulakan program ni..
sapa tolong promot..x komisen juga
hahahaha

klu program mula awal
awal la juga kita boleh up traffic...
kasi sesak blog anda..sampai laptop pun hang..

bha,..sebenarnya..
si
yang suruh aku promot ni....
diala punya pasal aku buat entri ni
diala juga ADMIN
hehehehe...kena kau...

ooooo...ya...nampak MISTER LINKY di sidebar???
sila isi..huhu
senang mau terjah balik blog u all..

p/s...apa tunggu lagi....DAFTAR SEKARANG!!

4 Maklum Balas:

Alfian Jamjin said...

Adei..byk gak admin kna ni..keh2..ni lgkh y baik..tQ lyn..1 credit to lyn..

MyNameisNurul said...

hehe..suda dftar..

Alfian Jamjin said...

orait nurul..psg la logo WSB d sidebar blog tu...kc promote skit..keh2

Sasa Al-Sharif said...

aku pun dah join. harap2 bloggermania sentiasa aktif & updated :)

Post a Comment