Ads 468x60px

,

Tuesday, September 21, 2010

OOOOIIIIIIII....GILA

SALAM

Memang sudah jadi lumrah kita semua kan..
asal saja ada benda yg x kena..mesti melenting
~situasi itu aku alami sekarang~

huh!!!!!...aku x tau la..apa jenis people ni
tapi x heran la
sesiapa pun ada perangai yang buduh2 kan..
hahahahaha

macam @#$%*...
adoooiiii...ketagihan tahap dewa ni..

sila2..u all tengok pic yang aku printscreen dr fb aku ni


sori la..no selindung2...direct trus aku bgtau sapa org "COMEL" ni..
itula dia....ANGAH CAT
cam kenal??
klu u all ada frenz ni...remove la (cadangan bernas!!!!)



akhirnya......padahnya....


p/s...operasi meREMOVE orang yang 'macam x kenal' dari fb berkuat kuasa harini...huhu

4 Maklum Balas:

CiK UnGu ViOLeT said...

remove kan saja org2 mcm ni..haih

Lina said...

ngam d remove sex maniac bgini..

yaya said...

gile apa org nie??
report ja tw...bia kena delete fb dia nanti tue... eeeee tah apa2..

Arie richi said...

paling senang, tak payah add orang2 yg tidak dikenali.. ignore kan semua.. tu saya punya cara.. hehehe

Post a Comment