Ads 468x60px

,

Saturday, October 9, 2010

Selamat Berkonvo...UMS "Bertekad Cemerlang"

SALAM

Excited sangat aku tengok senior2 aku konvo kelmarin
huh..biar pun penat menunggu tapi best la..
agak2 nanti turn aku pun tentu best
insyaAllah

Tamu gadang pun best
ops...aku bukanla jadi AJK @ petugas time konvo ni
just jadi PENYIBUK
huahua....

Adalah juga aku sibuk ambil gambar
tapi bukan gambar senior yang nak berkonvo
gambar aku yang jadi AJK penyibuk....lol

BTW..admin WSB nampak aku di Dewan Canselor
adooiiyaiiii
serius kunun aku
padahal dia yang tak menegur
tapi,sebenarnya aku tak berapa kenal juga si ADMIN tu
huhu
~jangan marah ha~
.
.
.

posing kejap cni..bukan selalu kan...panas eh..

sempat lagi kan...practise bah..huhu....pelamin ni ada di UMS-KAL punya booth..


banyak bunga cantik2 dijual...memang best la cuci2 mata...ala2 taman gitu
boleh juga dating2 kejap ni kan di kedai bunga..heeee

hehehehe..cantik kan bunga ni..kawan aku yang beli..
huh! RM75 yo..bunga hidup..patung ja tak hidup ~ngeee

P/S tak sabar mau konvo cepat ni...huuuu


**TERUSKAN BLOGWALKING DAN MEMFOLLOW BLOG INI**

12 Maklum Balas:

Alfian Jamjin said...

astaga..kna g aku tau..ko ni kan lyn..keh²

Lyn Rashid said...

hahahaha....gurau jabh kn..hehehhe

Alfian Jamjin said...

ko mmg ba lyn..keh²..nt aku wat post pasal ko lak la..keh²

Lyn Rashid said...

uui..jgn mcm2 ar...hahaha...

Alfian Jamjin said...

da tpaksa..cmna gak..keh²

Sasa Al-Sharif said...

dia tu pura2 nda menegur.. takut kali gfnya nampak. adada.. aku nda p tamu gadang. datang penyakit malas

Lyn Rashid said...

@sasa..patutla aku cari2 nda jumpa..takut ni m'spen sayap ayam kan..hik3

Lyn Rashid said...

@sasa..patutla aku cari2 nda jumpa..takut ni m'spen sayap ayam kan..hik3

Sasa Al-Sharif said...

adih, sayap ayam ja? ok ba tu mata kucing pun aku spend

Alfian Jamjin said...

duit ku ssh mau d kasi pecah..tlampau krs..hahaha..mau dpahat lu..keh²

Nur Badriah said...

abg aku pun da konvo ari tu.. mak aku nangis ja, terharu lah dia.. besalah anak sulung.. wah bila tgk dia konvo mcm best jer mcm kejap ja 4 thn.. aku pun x sbr nak jd mcm dia.. hrp2 aku boleh buat wlupun apa rintangannya... aminn..

Lyn Rashid said...

@Nurbadriah..uise nda bgtau bah abgnya konvo..boleh bekenal2an...tahniah wat abgmu..

Post a Comment