Ads 468x60px

,

Wednesday, February 16, 2011

"Kalau Model OK lah"

SALAM

Dengan muka yang masam + serius tahap gaban
dia marah2..walaupun nada suara agak lembut berbicara
dia tetap tidak mahu memandang aku sebagai customernya
cis...sungguh tidak ku sangka
tidak ku pula menduga..begitu pula tabiatnya kan...hehehe

"Lain kali, kalau mau tepat2 ukuran baju..
kena bawa baju contoh...
baju kurung memang macam ni...besar
tak boleh ngam2 di badan...
KALAU MODEL...OK LAH"

Kenapa orang biasa macam aku ni x boleh ka
buat baju ala2 model ha??..memang x layak agaknya!!
aku taula baju kurung biasa memang x ikut badan
tapi baju kurung yang kau buat ni besar!
senget sebelah!..
lengan baju sebelah pendek..orang sabah bilang santung!!
aisshhhhh

Jadi,salahkah aku suruh kecilkan sikit??
takkan la aku mau pakai baju besar2 begitu
kalau untuk baju tidur oklah..

Rilek..last la aku suruh kau jahitkan baju untuk aku
banyak lagi tempat lain
yang aku belum test
huhh!

Memang x puas hati betullah
agaknya dia x boleh terima kesalahan sendiri
maybe dia ingat semua baju2 yang dia jahit
oklah kunun
cis...
actually, dia x terima kenyataan kot..hahahaha
yang aku suruh dia kecilkan baju aku yang besar tu
manala tau aku customer pertama yang
hantar balik baju tu
suruh dia kecilkan..kan..kan
so...dia agak tercabarla tu
takpun, maybe dia dalam pantang...hurmmmm
ada masalah ka..apa ka
arhhhh...lantakla..peduli apa aku
yang penting aku mau baju tu dikecilkan sikit
baru sesuai dengan duit yang aku bayar!!!!


P/s "UKUR BAJU BADAN SENDIRI???"
yang dia ukur baju aku apsal x ngam dengan badan??..LOL
i know..nobody is perfect!



**TERUSKAN BLOGWALKING DAN MEMFOLLOW BLOG INI**



1 Maklum Balas:

Catherine- said...

dah...x payah buat baju dgn dia lagi. no manners punya orang!

Post a Comment