Ads 468x60px

,

Sunday, February 20, 2011

I Hate.....

SALAM

Ada hak ka untuk kita membenci??
terpulangla dari individu masing2 kan
mau benci ka..mau suka ka..mau gila ka..apa ka
ahhh...lantakmula sana
janji kau happy

Aku bencila orang yang buat aku sakit hati ni
buat aku geram
buat aku macam mau tampar2 mukanya
buat aku hilang mood
buat aku meluat dengan dia
buat aku bagi tanggapan negatif dengan dia
buat aku mengata macam ni
arghhhh....persetankan semua ni
aku benci kau...
#$%^&*!!!

Btw...tahap kesabaran tu masih ada
rilek..cool..chilll babe!!!
apsal la aku boleh 'jumpa' kau ni ya
hurm...memang kau ni
born to??????
ishhhh...aku sangat geram ni

Kau..kau..kau...
COW lembu...hahahaha!
kau ingat kau hebat??
eh...plissss la...kau tu tak hebat pun

Opssss....entri ni x kaitan dengan sesapa ya
hanya rekaan semata2...LOL!
bak kata pepatah..sapa makan cili rasa pedasla...
so, aku nasihatkan baik makan tomato
ada rasa masam2 manis sikit
hahahahaha

Takla..sebenarnya be....gini...
aku ada la terbaca satu blog..yang buat aku HATE sangat
suka2 ati ja dia mau mengata pasal agama aku
cisssss

Baik kau tobat...sebelum kau di banned
aku pun minta maaf juga ni
atas keterlanjuran menulis entri ni
sorry sangat k...
haha

p/s again...nobody is perfect!
masing2 ada kesilapan yang patut di maafkan
dan
kita harus memaafkan
tapi...
kau harus minta maaf dulu!


**TERUSKAN BLOGWALKING DAN MEMFOLLOW BLOG INI**


2 Maklum Balas:

rizwan's sweetheart said...

setiap orang ada adat sendiri... ada budaya dan kepercayaan sendiri... maka, perlulah kita saling menghormati supaya perpaduan yang kita banggakan selama ni tak tergadai...

salam kenal. jom singgah blog fda pulak...

Lyn Rashid said...

yes...sangat setuju..sebab tu x mau kecoh besar2an..hahaha
just kecoh2 ckit je..

tp ada sesetengah individu ni yang rasa dirinya baik sangat..sampai banggakan agama sendiri tp menghina agama lain..apa kes kn??

chill la..klu bangga..bangga jelah, x payah kecoh2 nak 'down' kan agama org lain..

Post a Comment