Ads 468x60px

,

Monday, August 8, 2011

Selamat Berpuasa Semua

Assalamualaikum

Kepada semua umat islam di dunia ni
admin ucapkan
Selamat Berpuasa..
bulan Ramadhan bulan yang mulia :)
kekeke...harap tak terlambat buat ucapan...haha

BTW, baju raya dah ready ke?
agak agak tema tahun ni u all pilih kaler apa?
admin pilih kaler oren terang tahun ni
dua tahun yang lepas dah pilih kaler purple N green
tahun ni pula,admin pilih kaler yang terang sikit
saja nak buat u all jeles..menyerlah gitu..hikhik!

Okla u all
selamat menjalankan ibadah puasa ye
rajin rajin puasa tau
jangan ponteng ponteng...keke
~daaaa



3 Maklum Balas:

LADYHEART said...

lady pon da beli raye smlm..hehe..excited nak raye taon ni..hehe

honeycherrylemon said...

aku punya baju raya taun ni mcm itam~heheheh..oren?hehhe..meriah!

yayath said...

lin...mo duet raya:)hahahaha...

Post a Comment