Ads 468x60px

,

Tuesday, August 17, 2010

JOM JOIN CONTEST

SALAM

Tolonglah...tolonglah...join contest di bawah
hadiah ramadhan memanti anda..
bukan contest aku
contest Cik/Puan
hehehe

pastikan baca entri ni sampai habis
baru klik ok!!
amaran keras oleh.....aku

jom klik cepat!!!!!


tak percaya lagi????
tak nak join??
takpe..biar aku yang menang!!!
jangan menyesal tau..

tak payahla aku terangkan panjang lebar
about contest ni
ceh..macam jalur lebar plak kan..~~ngeeee
u all buka dan baca sendiri
kalau tak faham tanyala tuan yang empunya blog tu
kah...kah...kah

Cantik tak baju kurung budak ni?
kalau cantik boleh order kat
(Blog yang sama juga..:p)

aku pilih gambar ni sebab
aku suka..
itu je
tak ada penerangan panjang lebar
aku suka sebab aku suka la

oh ya...aku dapat contest ni sebab aku rajin blogwalking
geng aku suruh aku join juga contest ni
dia nak sangat aku menang
hmmmm......cuba la kan

sapa geng aku?? EMMY LIS..
u all rajin2 jenguk blog emmy ye
dia blogger baru
jom ramai2 up traffic kat blog


p/s..Kalau dah rezeki...menangla kan...

3 Maklum Balas:

EmmyLisPR@blogspot.com said...

kuang asam ko lyn...sampai mcm tu skali ko jual aku...hahaha...
cpat suma..antara syarat pemenang adalah sapa jd referral t'bnyak..jd kalo nma lyn bnyak ditaip sbgai referral..mka ada hrpn mnang lg c lyn...
utk pngtahuan suma..lyn baru ja mnang contest tau..so..jgn men2 ngan dia..hehehe...

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

yuhuu~ dah approve.. tQ ^__^

amiedai said...

HAHAHA.. C NDANG BUAT LAWAK TIME ORG BERPUASA...HIHIHI

Post a Comment