Ads 468x60px

,

Friday, October 15, 2010

Aku & WSB

SALAM

Nampak ka..nampak?
ala....pic di bawah ni
aku punya award la tu
hehe..bakal2 la (kalau menang)

Admin WSB..yg tanda soal tu tukar 'Lyn Rashid' ya
hohohoh
.
.
.
.
.


yang ni bilang si Admin WSB wajib letak
kenapa???maknanya aku dengan WSB la tu kan
bukan juga dengan c ADMIN??
wakaka..matai jeles gelprenya
gurau ja 'kak'!

Al-kisah.........taib
Mau story dengan u all semua
aku ngan WSB dah lama kapel
tak percaya..memang bah kalau jeles kan..ishhhh

Dolu-dolu..aku rajinla komen2 fb WSB
sekarang tak sudah..sebab aku bz bah...
hubungan kami sudah renggang oleh keterbatasan waktu!

Mau kasitau lagi...WSB -->We Are Sabahan Bloggermania!!
diinspirasikan oleh seorang student UMS sudah grade!
yang berhati mulia..eksaited..berjiwa luhur...
mau jek2 Admin supaya menang
Memang dia kreatif..inovatif dan berwawasan la..
ada pula ideanya mau satukan semua blogger sabah
dulu idea ku...kini si Admin yang rampas!
memang tak patut...(gurau arh boss)

Semenjak join WSB...hatiku berbunga2
aku ramai jumpa kawan2 blogger Sabahan yang cantik..hensem
uise...kembang semangkuk terus!
huhu

Tapi, sebenarnya....
motif utama entri ini untuk kasitau sama u all semua
WSB THE BEST!!!...THE BEST!!!...THE BEST!!!
Aku & WSB...memang sedondon!..umpama pinang dibelah dua


p/s..patah perkataan 80 [tak termasuk intro]

**TERUSKAN BLOGWALKING DAN MEMFOLLOW BLOG INI**

6 Maklum Balas:

Lina said...

gud luck lyn! hehe..menang itu kita blakang kira..yg penting kita kc ramai dia! hehe

Alfian Jamjin said...

Lina, ada pencabar da ni tau..keh²..kuat menjek lyn ni..pkai jek lori kali dia ni ar...keh²

Lyn Rashid said...

@ lina...gud luck juga ya..kitala pemenang ni sebenarnya..kan admin??hoho
@admin...uise...begitula idup..mesti menjek..hahaha,jadi ada harapan la ni kn boss..hoho

❤ Baby Yats ❤ said...

guna jek treler kali c lyn ni...hahaha
bgus3..n3 yg menarik & cool...

Lina said...

yats: suda baca n3 urg..apalagi, cuba2 la pla..hehe

Lyn Rashid said...

@yats...iya nda sabar mau baca entri kamoooo pula...huhuhu...kasi ganas2 ckit arh.

Post a Comment