Ads 468x60px

,

Friday, October 15, 2010

Part Time Yang Best!!! ~Imbas Kembali~

SALAM

Sambil cari ilham buat assignment
buat entri baru...kau pasti kisah kan!

Seronok dengar lagu DCT ~Aku Cinta Padamu~
...dalam hati berkata...
"bila la dapat jumpa DCT ni..huh!"

Oya...huhu aku mau share stori mori pasal part time ni
u all pernah part time??best la kunun??
huhu..bagi aku..'part time itu' teramat best la
bos2 di luar sana..tolong jangan ambil aku kerja part time!

Kalau ambil aku part time
inila jadinya....
jeng..jeng..jeng
.
.
.
.

'im ur fan'...sempat aku bisik lagi...hoho


macam ngam pula kan ni beganding??..huahua


time ni wife QUE pregnant..suka tengok Linda Jasmin time tu..agak comel
nak ambil gambar ngan Linda..tapi time pregnant, husband dia pun jadilaa....


penyibuk tul dua orang tu...huh!..
~kesal...tak sempat ambil pic ngan Lisa Surihani~
sedihnyaaaaa....Farid hensemmmm


Sebenarnya...samsul tawarkan aku belakon..
katanya pelakon utama arahan beliau
huh!...bangga aku....kalau la kan...huhu..ada bakat ka??
~out LYN...tak layak!~


Inspektor Lyn Rashid bersama pengarah Gerak Khas!



~Senyuman aku tak berubah
kalau ambil dari sudut yang berbeza pun tetap begitu~
ngeeee


Time ni aku 2nd year aku di UMS kalau tak salah dan silapla
biasala bah studentkan
mau cari pengalaman...time tiada sen lagi..hohoho
tapi, aku join part time ni coz mau jumpa 'mereka2' saja!
amatlah berbaloi..maklumlah bah budak kampung kan!

U all mau tau??..buat2 eksaited la kamu!
boss tu sudah bagi2 pekerja..aku ngan kawan2 kena serve bhgn wartawan
ui..punyala boring
aku skip la..masuk tempat artis2..neves pula aku
macam aku yang artis bah

Memang best la juga..lupa kasitau sama u all
time ni festival filem di Dewan Canselor UMS
aku part time di hotel *****
time aku sibuk2 ambil gambar
aku tengok ada satu pekerja menjeling2..merepot la kunun tu
ah..lantakmu la..aku buat kerja juga bah..jeles!

Huhu..penat tapi seronok juga
apa2pun motif aku part time mau tambah pengalaman
memang penat gila...mencabar jugala aku rasa
~sambil menyelam...berenang...minum air...buang air~
hahahaha...aaattcchhuummmm.. :)


~boss sori..curi isi, tulang tak mau..heeee bukan selalu kan..
kalau boleh setiap hari agak2 kena penampar tak?..hak3~


p/s MAU JUMPA DATO SITI NURHALIZA...TOLONG TEMUKAN KAMI!!!!
hehehehe


**TERUSKAN BLOGWALKING DAN MEMFOLLOW BLOG INI**

6 Maklum Balas:

Azura Ani Salaim said...

Waaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Bestnya ko Lyn, mana gambar si edward pula, ekekekeke! :)

Lina said...

aish..klu aku tedekat sm c awal tuh..trus aku ckp aku bujang teda anak lg..hahaha

Lyn Rashid said...

@azura : jan bah..nanti ko jelos..,huahua
@lina : ui..trus mengaku bujang arh...dasyat..hahahaha

Siti Norizan said...

bestttt!!!!!!!!

Just said...

Aku pun mo jg bergmbr sama artis ni.. tp bila tejmpa dorang sini kl, segan pulak aku! org lain nda peduli pun... hmm.. last2 menyesal sendiri.. bengong kan.. hahhahaah..

Lyn Rashid said...

@just : klu ko jumpa Dato Siti Nurhaliza,trus ko kontek saya ah..hahaha..kita begambar sama2..huhu
@siti norizan : best la..ok la :)

Post a Comment