Ads 468x60px

,

Monday, October 18, 2010

Mimpi Dipatuk Ular!!!

SALAM

Apa khabar u all semua?
U all semua mau tau ka??..
buat2 excited la bah jugak!
orang tua2 bilang
kalau mimpi dipatuk ular ada dua saja tafsirannya

1. Ada orang mau masuk meminang
untuk perempuan..kalau lelaki..apala ya???

2. Ada musibah akan menimpa nanti

Huh..tapi aku sebenarnya bukan mau story pasal mimpi
kekekeke

Al-kisahnya begini...taib
aku pigi menjemur baju
siap2 jemur, aku pun mau masuk la rumah
Ya Allah!!!!!

"Bolehnya aku tak perasan ada ular hitam disebelahku
time aku sidai baju...kusssss semangat...nasib baik tiada apa2..
Thank You Allah"
status aku tulis di FB..~ngeee

Fuh...
kenapala aku tak perasan tadi
dekat lagi tu dengan aku
kalaulah aku di patuk...cettt!mulut sabul!
dalam mimpi bolehla..kalau real...matai!!

Terus macam fobia sekejap ni
mau masuk toilet pun ragu2..
terbayang2 saja bayangan ular tu
macam cerita 'Nagiin' astro zee

Apa-apa pun
aku bersyukur sangat2 ke hadrat Illahi
nyawa belum dicabut...umur masih dipanjangkan

sekadar gambar hiasan...beginila besar ular tu.

Itulah saja aku mau cerita
huhu
kalau ada tambahan tentang tafsiran mimpi dipatuk ular
sila komen...jangan pura2!


p/s Mau uplod pic ular pun takut...saja buat2 cool beb!
~harap2 belum mimpi dipatuk ular...belum sedia!..ngeee~



**TERUSKAN BLOGWALKING DAN MEMFOLLOW BLOG INI**

8 Maklum Balas:

Just said...

pernah sekali time aku tggu bas, ada ular ijau jatuh dr pokok n jatuh d kepala aku n trus zuppp jatuh sampai bwh n ilang!!! aku terdiam ja.. hati pnya berdegup kencang... pheww... mau pengsan pun ada..

C.e.T.o.T said...

eee mengerikan

❤ Baby Yats ❤ said...

yakah? aku bru2 ni kt dlm tandas...kunu2 aku mau pi melepas la...skali msuk tnds ada pulak dia dlm lubang tnds tu bru mau cri jln kluar...punyanya la aku tkejut smpi nda jd melepas...hehehe

Lyn Rashid said...

@just...adooiii,klu aku kali sdh pengsan nda sedar2 klu jtuh atas kepala
@cetot..a'ah ngeri
@yats..terpaksala ko menahan??hahahaha

Catherine- said...

apa terjadi dgn ular itam seblahmu tu?? ndak abes bah crita mu....di pukul ka, lari ka dia...atau apa..

;)

Erna Ziana Lamsera said...

kalaw aku kali riuh satu kampung dgr ku menjerit nampak ular, haha..

Lyn Rashid said...

@cat : ui..ular tu larila..nmpak aku..aku kan jahat!..huahua
@erna : hahaha...

Lina said...

aish..nasib baik teda jg yg ko kempunan kan..bahaya tuh..

Post a Comment