Ads 468x60px

,

Wednesday, October 20, 2010

Movie Ini Sangat Memboringkan!!!


SALAM

Seharian aku tak online kelmarin
ala..kau tak kisah pun kan!
huh!
ada urusan seri paduka *sulit*

Betul ni..aku tak menipu..jauh sekali untuk membohong
apatah lagi untuk berdusta
huh! lagilah kau tak kisah kan

Tapi...
jeng..jeng..jeng..
sempat la juga aku tengok movie ni
.
.
.
.

excited aku mau tengok..sebab aku suka tengok cerita detektif2
kan aku inspektor Lyn Rashid ~ngeeee..

30 Minit pertama tengok movie ni
fuh...fokus berabisssss..ada The Rock tu... if u smell...what the rock is cooking??
~~~kuih terang bulan kali dimasaknya~~~

Hinggalah babak The Rock matai
terus movie ni memboringkan!!
bagi aku la...
~selera kita berbeza2 oke~
singkong dan keju

Sinopsis cerita pun aku susah mau cerita
tandanya telampau nda suka ini movie laaa

Terus macam menyesal beli tiket ni!
huh...lagi 40 minit (agak2la) habis movie ni
terus aku cepat2 keluar
tak sampai hati tengok sampai habis

Tapi..selagi tak tengok
tak tau la jalan ceritanya camana kan
hmmm
okela..enjoy juga sikit2

p/s.. Cerita Jangan Pandang Belakang Congkak 2 pun aku boring
penilaian : rating dua2 filem ini 3 star :p
siapa aku untuk menilai???aku adalah penonton!!..huahua


**TERUSKAN BLOGWALKING DAN MEMFOLLOW BLOG INI**

6 Maklum Balas:

Sasa Al-Sharif said...

aku tgk lain macam ja pic dia tu. mcm cerita superman pulak

StellaClaire-Richard said...

boring ka..x mau tgk la..haha

Catherine- said...

boring?? jom mandi kolam mauuu....??? eghehe....


aku pun boring nii...arrrhh!!

Catherine- said...

boring?? jom mandi kolam mauuu....??? eghehe....


aku pun boring nii...arrrhh!!

❤ Baby Yats ❤ said...

ahhh...boring kah?? aiyooooo..nda mau tinguk la...hahaha

Lyn Rashid said...

siuk juga bah...aku gurau2 jak tu..hoho..tengokla bah

Post a Comment