Ads 468x60px

,

Sunday, March 6, 2011

Aku Seram Sendiri....Grrrrrrr

Assalamualaikum

Harini hari ahad
aku nak cerita pasal semalam punya story
boleh ka u all eksaited sikit?..ce..citer..ce..citer ~ngee
Al-kisahnya begini..semalam aku tengah syok sangat buat ecemen
fokusla katakan..sambil2 tu layan FB takla rasa boring
syok punya syok..aku tak perasan jam dah menunjukan pukul 12.10 am
dalam hati aku cakapla..hebat juga penangan nescafe nai ni..lol

Tengah syok melayan perasaan dengar lagu jiwang
handset aku berbunyi..."haaaa...cummmm" (alert SMS)
kusss semangat..tekejut aku
aku pun bacala kan mesej aku..kut2 sayang aku yang sms..hehe
aku tengok tiada nama..nombor maxis pulak tu
jadi, perasaan pun tertanya2la...siapa ni ah??
aku buka mesej tu..kosong ja..memang bazir kredit betul si samdol ni.huh!

Start dari situ..hp aku berbunyi terus tanpa mengenal erti penat.lol
17 kali pulak tu
aku cek la...nombor yang sama..sms yang sama...kosong!

Jadi,perasaan pun rasa macam panas2..sejuk2..sikit..ala,suam2la
aku kuar bilik..tengok sekeliling..cek bilik2 kawan yang lain..pun kosong!
semuanya pergi bilik2 member..weekend la katakan
cissss...aku bersendiriran rupanya semalam
apa lagi...aku terus terbayang wajah2 hantu yang comel
fuh,,menyengat sanubari...tambah lagi junior aku pernah cakap
yang dia pernah nampak aku duduk sorang2 dalam bilik
padahal time tu aku berada di kampung
kalau dalam filem ni,mesti ada muzik latar yang menyeramkan
tapi time tu aku dengar lagu DCT-AKU CINTA PADAMU
so, tak la menyeramkan betul

Aku rilek....cool down...tarik nafas panjang2
sampai rasa nak hembus pun payah
ala..aku buat macam biasa la..layan FB..buat ecemen
tapi tiba2 aku teringat..belakang bilik aku ni ada pokok pisang..OMG!
kut2 ada zombie kampung pisang..naaaa..abesla aku..lol

Jadi aku cadang tidur rumah member la semalam
bukan apa..tak boleh la sebenarnya tunjuk berani
duduk sorang2 di rumah..tengah malam pula tu,dahla perempuan..hurm
entah2 ada benda yang tak baik nak masuk..kacau2 kita
mati katak la....yalh,kan tinggal berseorangan
orang lain tak tau kalau kita ada apa2

Btw, aku tertanya2 siapa juga yang sms aku tu
sampai jam 2 pagi pun masih juga miscall2..bila aku call tak dapat pula
pastu dah dapat call, keluarkan suara yang bukan2..
macam orang yang terangsang pun ada..celaka kau!!!!
kalau aku tau kau siapa...AWASLAH!!!


.
.
.
.
.
.
.
.


p/s 'jangan tegur..jangan pandang belakang' kata Pensyarah aku =)





*TERUSKAN BLOGWALKING DAN MEMFOLLOW BLOG INI**




11 Maklum Balas:

cik sara said...

hehe..lyn2..penakut rupanya..mulai arini..jgn ko pandang2 blakang...lg2 pokok pisang 2..=)

Lyn Rashid said...

Cik sara...hehehe..bukan takut,tp xtlmpau berani bah...nex wek aku tido bilik ko la..;p

Wen said...

LYN: sa mau satu aja bole ka? ko bulutut atau kasi email atau infrared atau mms sa tu msg ringtone ko hehehe cumil sa ooo tuuu ples aaaaa

Lyn Rashid said...

@wen..miahahaha..serius bah..na,on la bulutut mu..nanti ku hantar guna siku..hahahaha

Wen said...

aiya betul ba Lyn. sa mau tu btul2... hehe ( srius sa mau ni..)

Lyn Rashid said...

na..bagi emel bah wen..hahahahaha

Wen said...

wen25cyanor@gmail.com hehehhe

kalau nda sampai ko suh la antu ko antar ya hehehe

Lyn Rashid said...

miahahahaha...ok bah wen..ku surh hantu ketuk ja pintu bilikmu..hahaha
ko tgu ja ya..lambat ckit..ndada bah usb ku..hahahahahaha

Wen said...

iya suh dia tekan loceng jan ketuk nanti nda d buka. hahahhahahah

alala nda pa isuk mesti ada sebelum sa buka mata ( taktik kawan sa) hahahha

josrevalution said...

hahaha..panadai ko uat2 cte iye..kreatif sungguh..bagus2..teruskan..hilang gak tenson nie sikit...folo u..but me dont forget to hit..huhuu..

Lyn Rashid said...

josre..ai story ..yang betul2 baitu..mana saya menipu oo..hehehehe

Post a Comment