Ads 468x60px

,

Monday, March 7, 2011

Tag dari Winda Latik Munsari

Assalamualaikum

Harini hari isnin malam selasa
aku sedang rajin melayan tag dari my fren, iaitu dari
Winda Latik Munsari atau dikenali juga sebagai Wen
info mengenai beliau, sila klik link dibawah..silalah beramah mesra
dan saling follow memfollow agar jiran bertambah banyak..hik hik hik

.
.
.
.

Sebelum aku jawab tag..mau tanya,apala yang kita dapat ni?
dapat hamper kurupuk2 ka?atau baucer pigi makan kfc?
Btw..memandangkan aku lapang dan boring, aku jawabla tag ni
harap2 boleh dapat Name Tag ...lol

1ST TAG :

1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahla sampai nama datuk moyang kamu
* Nurhaslinda Abd Rashid Hj Latip

2. Kamu suka warna pink tak?
* Langsung tak suka

3. Kalau kamu ditakdirkan berjumpa dengan si pemberi tag ni apa yang kamu nak cakap?
* Aik..macam kenal. Apa khabar geng?

4. Siapa paling comel? Maher Zain atau kamu?
* Dua-dua tak comel sebab Maher Zain hensem..aku pula cantik..miahahahaha

5. Bila tarikh birthday si pemberi tag ni?
* Em..entah..tarikh birthday aku 14 November,jangan lupa bagi hadiah ya

6. Mana lagi sedap? Kek atau Aiskrim?
* AisKek la

7. Ain Maisarah?Siapakah dia?
* Gabungan nama tiga orang kawan aku..Ain, Mai dengan Sarah
jadilah Ain Maisarah..tak pun bakal nama anak aku la tu.. =)

8. Ceritakan sejarah kamu membuat blog
* ~Sejarah tak mungkin berulang~
start buat blog setelah kemaruk dengan dunia FB
yang tak berkesudahan tu
sebab telampau banyak story mengarut mau di kongsi kan..;p

9. Apabila harijadi kamu, kamu nak saya (pemberi tag) beri apa dengan kamu?
* Berilah ucapan panjang umur + murah rezeki pun dah memadai


2ND TAG :

10. Single, already taken or having crush?
* Hatiku sudah dimiliki..

11. Nama bf?
* Orang biasa panggil dia Bel..aku panggil sayang

12. Agak-agak umur berapa nak kahwin?
* Em...tunggula kad jemputan

13. Tema Perkhawinan?
* Putih.Biru.Hijau

14. Beza sahabat dan kawan?
* Dari segi ejaan dan sebutan...betul kan..hehehehe

15. Siapa sahabat anda?
Sahabat saya ialah....em....yang pasti bukan sahabatmu juga..lol

16. Sila uplod pic korang yang paling buruk
* Minta maaf...error...tiada dalam simpanan

17. Sila uplod pic korang yang paling cantik dan hensem


ok...ngam kan..aku cantik dia hensem..lol jangan jeles!
~Shaheizy Sam tu~


Tagging kawan2...








p/s..untuk sara : mesti ko suka soalan 10-13 tu kan?
maklumlah tinggal 1 bulan 2 minggu lagi katakan =)




**TERUSKAN BLOGWALKING DAN MEMFOLLOW BLOG INI**





4 Maklum Balas:

Wen said...

ADEIII bangga tahap GABAN sa ooo kana nama penuh tu.. hahahah
sa pun nda tau sepa yang mula2 buat ni ko tanya diurang la dapat apa.. jawapan sa = DAPAT MEMBAZIR MASA DAN Berlatih emnaip dengan pantas gitu hehhee

Lyn Rashid said...

@WEN..miahahaha..bernas juga idea mu kn..aku setuju la juga..hohoho..dapat juga tingkatkan kemahiran menaip

firohar said...

hehe..bnyk owh soalannya ni..snang crita tgk jak d profile ku la..sstgh soalan tu, "biarlah rahsia"..ya..hehe;)

Lyn Rashid said...

firo..hehehehe..uise, biarlah rahsia tu :P

Post a Comment