Ads 468x60px

,

Tuesday, March 15, 2011

Jalan-jalan @Perdana Park Tanjug Aru


Assalamualaikum

Harini hari selasa
tak sabar mau balik dari kuliah tadi..sebab hujan!! terima banyak SMS yang
disuruh foward2 kononya loji nuklear Fukumi, Jepun akan meletup 4.30 pagi ni
so, kita disuruh berjaga2 agar tak kena hujan
sebab..air hujan tu bahaya...sangat bahaya dan mengandungi asid
yang boleh menggugurkan rambut, melecur dan boleh dapat kanser!
fuh....ngeri..seriusly,betul ka ni?

Btw
aku akan berjaga2 lah jugak..hehehe
oya...cuti hujung minggu lalu aku stay rumah kawan @Tanjung Aru
sangat bestla..sekurang2nya takla aku boring duduk hostel
lagipun ada hal mau setelkan hari tu..tapi, tak juga pandai setel!
hurm...so mau relax2 la konon..buang tensen
jadi malam sebelum balik hostel..kiranya malam minggula
kami jalan2 kejap pergi Perdana Park
apa juga yang ada di sana tu??..
ala, macam biasa la..tempat orang berekreasi,beriadah,bersenam
banyakla ber...

So, tak mau lepaskan peluang, kami ambil la gambar
untuk kenang2an..hehe
bha..cuci2 mata dulu tengok gambar

.
.
.
.
.
.
.
.

selaku pembuka tirai..hahahaha..bida!

.
.
.

Perdana Park Tanjung Aru..masuk free saja bah..datangla beramai2
parking ja dibayar..hehe

.
.
.


Sangat cantik kaler air tu...suka tengok yang kaler purple

.
.
.

Si baju pink adalah driver kami ok..hehehe..jangan marah ha... =)

.
.
.

Adoiiyaiiii gambar ni...rosak betul
time seronok ambil gambar,situ juga la sibuk ada orang dating2..hurm

.
.
.

Bha..macamana?...macam best?..best juga la
so..ada masa mau pergi sini lagi..boleh tenang2kan fikiran yang kusut tu
maklumla..sekarang ni sem yang agak serabut sikit :(
ok..cau cincau dulu!

.
.
.
.
.
.
.
.

p/s Kita masih diberikan peluang untuk hepi2 macam ni..
so, hargailah masa itu selagi masih ada kesempatan!
~sangat simpati dengan rakyat Jepun~







*TERUSKAN BLOGWALKING DAN MEMFOLLOW BLOG INI**





6 Maklum Balas:

Catherine- said...

sangatttt bestt di tengok.

sob sob...

Lyn Rashid said...

best d tengok ja ka cath..hehehe
bha..jom bawa geng WASABER pg sana =)

Akemi Siegel said...

sy pun mau pigi sini lah...^^v

Lyn Rashid said...

yalh Akemi..pigi ja =)

cik sara said...

nda mengajak...=(

Lyn Rashid said...

hehehe...kebetulan ja bah ni sara =)

Post a Comment